Verslavingen

Wij bieden hulp bij verslaving als je niet zelf van een verslaving af kan komen. Een team van professionals waaronder psychiaters, psychologen en een yogaprofessional helpen jou bij het herstel.

3-MMC verslaving

3-MMC is de opvolger van 4-MMC en staat bekend als designer drugs. Deze drug is zeer verslavend en wordt meestal verkocht als kristalachtig wit poeder.

Alcoholverslaving

Alcoholverslaving komt van alle verslavingen het meest voor. De symptomen van een alcoholverslaving zijn te herkennen aan uiteenlopende lichamelijke, geestelijke en sociaal-maatschappelijke problemen.

Cannabisverslaving

Een cannabisverslaving kan ernstige psychische en fysieke gevolgen hebben en kan veel kapot maken.

Cocaïneverslaving

Cocaïneverslaving leidt tot extreme fysieke en psychologische klachten die blijvende gevolgen kunnen hebben.

Gameverslaving

Bij een gameverslaving is er sprake van een verstoring van de leefbalans. Bij een verslaving wordt niet meer per definitie voor het plezier of voldoening gespeeld, maar spreken we van dwangmatig gedrag.

GHB-verslaving

Ben of ken jij iemand met een GHB-verslaving? Neem dan snel contact op met Recovery Mental Healthcare, want een GHB-verslaving kan ernstige gevolgen hebben.

Gokverslaving

Dwangmatig gokken is de oncontroleerbare drang om te blijven gokken, ondanks de tol die het op je leven eist. Gokken kan het beloningssysteem van de hersenen stimuleren, net zoals drugs of alcohol dat kunnen.

Lachgasverslaving

Lachgas is een enorm verslavend middel en wordt steeds vaker gebruikt als drug. Het zorgt voor een slaperig, lacherig en dromerig gevoel.

Medicijnverslaving

Er zijn veel soorten medicijnen welke zeer verslavend kunnen werken. Heb jij of ken jij iemand met een medicijnverslaving? Wij helpen je graag bij Recovery Mental Healthcare!

Pijnstillerverslaving

Pijnstillers worden vaak gebruikt om matige tot ernstige pijn te behandelen en brengen een hoog risico op misbruik en afhankelijkheid met zich mee aangezien de meeste opioïde geneesmiddelen zijn.

Verslaving aan middelen of gedrag

Mensen kunnen verslaafd raken aan onder andere: alcohol, drugs, medicijnen en pijnstillers. Maar je kunt ook verslaafd raken aan een bepaald soort gedrag.

Vrouw achter laptop, Lachend, Test invullen
Herken jij je in een van deze klachten?

Doe de zelftest