Over Recovery Mhc

Jouw herstel is onze prioriteit

Wij geloven dat verslaving een chronische en progressieve ziekte is die de hele persoon treft: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Recovery Mental Healthcare gelooft ook dat chemische afhankelijkheid een familieziekte is, omdat familieleden en belangrijke anderen worden getroffen door de verslaving van een geliefde.

Wij zijn een gespecialiseerde GGZ-instelling en een professioneel platform voor verslavingszorg. 

‍Recovery werkt met multidisciplinaire teams. Wat wil zeggen dat onze zorgspecialisten samenwerken met experts, ervaringsdeskundigen en coaches. Met ons ervaren team van professionals bieden we gespecialiseerde behandelingen die je in jouw dagelijks leven kunt toepassen.

‍Recovery Mental Healthcare kan ondersteuning bieden bij allerlei verslavingen. Samen met jou, jouw naasten en ons team van specialisten kunnen we bepalen welk herstelprogramma het beste bij jou of jouw geliefde of naaste past.

J‍ouw herstel is onze prioriteit. Wij focussen ons op het creëren van een platform waar jij je op je gemak voelt en waar jij opnieuw de balans kunt vinden. Recovery kijkt niet alleen naar de eventuele verslaving maar ook naar de mogelijke onderliggende oorzaken. Iets wat jouw gedragspatronen aanwakkert.

Geluk, Vrijheid, Levensstijl, Natuur
RMHC

Onze Kernwaarden

Toegankelijk

Bij Recovery Mental Healthcare staan ​​we voor onvoorwaardelijke, transparante verbindingen en veiligheid. We willen dat je je in elke situatie op je gemak voelt zoals jij bent.

Comfortabel

Onze professionele groepsdynamiek geeft de fellows de wil en de kracht om echt te veranderen.

Privacy

Recovery Mental Healthcare vindt het belangrijk om de privacy en de vertrouwelijkheid van informatie die is toevertrouwd te waarborgen.

Een beter leven zonder verslaving

Wij bieden hoge kwalitatieve zorg voor jou.

Groepsessie, therapie, herstel